gracie22
Do³±czy³: 28 Mar 2024 Posty: 1
|
Wys³any: Czw Mar 28, 2024 19:30 Temat postu: Us³ugi generowania leadów B2B w 2024 roku |
|
|
Twój profil na LinkedIn to Twoje okno wystawowe na ¶wiat. Dzieje siê tak, gdy tylko Twój idealny klient Ciê zauwa¿y, uzna, ¿e jeste¶ interesuj±cy. Jest tym zaciekawiony i podchodzi do ciebie. Twój profil na LinkedIn wyja¶nia, kim jeste¶ i nie mo¿e to byæ jedynie fakt, ¿e idziesz do pracy, ale ¿e najbli¿szy weekend spêdzisz z rodzicami. To czê¶æ mnie i tego, kim jestem. Ludzie to szanuj± i ludzie do mnie przychodz±, co uderza w moj± sieæ, uderza w ludzi, na których próbujê wp³yn±æ. Strategia sprzeda¿y spo³eczno¶ciowej: media spo³eczno¶ciowe, a nie media spamowe Spo³eczno¶æ nie polega na umieszczeniu broszury w Internecie – ani Twój idealny klient, ani nikt inny tego nie chce. Ludzie kupuj± ludzi.
Szukam zwi±zku z kim¶. Kogo¶, kto pomo¿e australijska lista e-mailowa mi rozwi±zaæ problemy biznesowe i któremu mogê zaufaæ. Kogo¶, kogo znam i wiem, ¿e je¶li projekt zacznie siê nie udaæ, a ja do niego zadzwoniê, przyjmie ten telefon. Nawet je¶li jest sobota, mogê ich uznaæ za organizacjê, z któr± chcê robiæ interesy. Kiedy prowadzê interesy w ¶wiecie fizycznym, nie wchodzê na spotkanie i od razu nie rozdajê ludziom broszur. Siedzê i mówiê: pracujê tu od 20 lat. Od 20 lat zajmujê siê sprzeda¿± systemów ksiêgowych dla ró¿nych bran¿. Generalnie wiem co¶ o rachunkowo¶ci, ale na pewno jest co¶, co przeoczy³em.
Generatywna sztuczna inteligencja i jej potencjalny wp³yw na fotografiê Czy generatywna sztuczna inteligencja mo¿e zmieniæ zasady gry w fotografii i fotografach? Fotografia istnieje ju¿ od ponad wieku i opiera siê na kreatywno¶ci i wiedzy fotografów. Ale co siê stanie wraz z pojawieniem siê generatywnych aplikacji AI, które mog± tworzyæ zdjêcia w ci±gu kilku sekund? Oto daj±cy do my¶lenia post na ten temat, napisany pod naszym nadzorem przez Émilie Leger. Generatywna sztuczna inteligencja i jej potencjalny wp³yw na fotografiê Generatywna sztuczna inteligencja i fotografia Poprosili¶my Midjourney o poruszenie tematu „wp³ywu sztucznej inteligencji na fotografiê”. Wybra³em ten obraz spo¶ród czterech wygenerowanych przez sztuczn± inteligencjê. |
|