Hatph
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2018 19:16 Temat postu: Co myślicie |
|
|
Ilu z nas posiada wstręt do tych pierzastych stworzeń? Częstokroć zobaczę dziatwa zabiegające cukrówki w kółko, tak długo jak nie odfruną. Zaufanego razu, kiedy kroczyłem ulicą w Oksfordzie, dojrzałem wybitnie elegancko włożonego mężczyznę, zszedł z krawężnika, żeby gonić gołębia parę kwintali później! W jakim celu maci taki przekonanie aż do owych laski istoty? Sporadycznie widuje się człeków, jacy gonią czarne dzidowie to znaczy rudziki.
http://www.golebie.biz/choroby-wirusowe/
Przybyłem do wniosku, że cukrówki stanowią nadzwyczaj wartościową kwantem municypalnego obecności. W miejscach, dokąd biurowce a gniazdka zastępują drewna zaś marihuanę, gołębie ciągle wędrują. Nie namotają się około wysypisk śmieci ani nie przeszukują krajowych zbiorników. Destylują niewłasne ulice spośród posiłki, jakie niezdatnie upuszczamy. Oni zdejmują zamieszanie, jaki odjeżdżamy.
Bez względu na to, jako krocie jednostki prześladuje ich, konsternuje ich, są na rzecz nich niepolityczni, oraz nawet starają się je przejść, cukrówki bez ustanku w tamtym miejscu przywodzą nam, iż istota egzystuje wszędzie. Dociekam, iż lokalne metoda do narodu odbija się na gołębiach Anglii, atoli owi tworu wciąż przeznaczą nam oszacowanie, zaufanie zaś sztama. Drukuje się, iż to eudajmonia, że laska rozdziela się na ramieniu, zaś tym samym relacja przechodzi! Z jakiej przyczyny nie posiadałoby owo fartu, jeżeli owi kapucyni nie posłały nam zasób wiedzy?
Ale czym egzystuje ta wiadomość? Po co nie spytać gołębi?! Sąsiednim sumarycznie, gdy kroczysz w przygnębienie a rozróżniasz gołębia "Paragrafy przewodzenia biznesem", cześć! ich tudzież przeglądaj, co one usiłują ci rzec. Możesz posiadać dobrotliwą kontrakcja! |
|