Adidoss
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2012 23:12 Temat postu: 1 Runda Enea Ekstraliga |
|
|
HIT ENEA EKSTRALIGA POJEDYNEK CEALUM STAL GORZÓW : UNIBAX TORUŃ
Hit Enea Ekstraligi tak jest nazwany ten pojedynek na który czekają wszyscy. Bilety zostały wykupione juz od dawna wiec spodziewany jest komplet widzów dla Gosci jest przygotowane 750 wjesciówek które tez zostały wykupione. Faworytem tego spotkania bedą Gospodarze ale trzeba pamietać ze Torunianie tutaj nie przyjadą na przejaszczke tylko po zwyciestwo.
Wywiad:
R:Redaktor
M:MatWan
R:Jak sie pan Czuje przed Jutrzejszym spotkanie z Unibaxem Toruń??
M: Po sparingach z Unibaxem czuje się bardzo dobrze. Myślę, że moja drużyna w przygotowaniach przed sezonowych spisała się bardzo dobrze i nawet w sparingu z Zieloną pokazali klasę, gdzie na trudnym terenie minimalnie przegrali. Myślę, że jesteśmy faworytami jutrzejszego pojedynku
R:Jaki Tor bedzie przygotowany na jutrzejsze spotkanie co bedzie mogło decydować o wygranej??
M:Moi zawodnicy udowodnili, że lubią jeździć na twardym torze. Kochaja taką walkę, jaką toczyli w ostatnich pojedynkach. Myślę, że zadecyduje postawa poszczególnych zawodników. Cieszy mnie forma Kasprzaka czy Skóry, gorzej było dziś w sparingu z Gollobem i Zmarzlikiem. Ale postawe Tomka można wytłumaczyć przemęczeniem związanym z GP. Jeśli chodzi o Zmarzlika to chłopak się podniesie.
R: Dobrze na sam koniec zapytam: Jaki wynik pan Typuje??
M:Trudno tutaj trafić dokładny wynik. Nie mam pojecią... może 53:37
R:Dobrze dziekuje bardzo ; ) za rozmowe i zycze powodzenia jutro ; )
M:Nawzajem
R:Redaktor
K:Kowalik
R: Jutro was czeka Cieżki mecz w Gorzowie co pan moze powiedzieć o tym meczu jutro?
K: Tak to bedzie bardzo trudne spotkanie. Myśle że jako druzyna jesteśmy do niego przygotowani. Bardzo cieżko pracowaliśmy ostatnio nad techniką startu bo z tego co zauwazyłem ten element bedzie bardzo wazny w gorzowie.
R:Jak ocenia pan forme swoich podopiecznych?
K: Forma jest dobra jak na początek sezonu bardzo dobrze spisuje sie Ryan Sullivan naprawde juz ustabilizował forme dzieki swoim czestym sparingą nie mam zastrzeżeń tez do Darcego Warda dobrze jeździ naprawde. Robert Miśkowiak robi swoje to co doniego nalezy i licze ze jutro też to zrobi. Chris Holder Zaliczył słaby wystep w GP ale widziałem wiele pozytywnych aspektów w jego jeździe co moga sie przydać w Gorzowie. Adrian Miedziński moim zdaniem nie jest w najwyzej formie ale jest w stanie wygrywać nawet z Gollobem.
R:Na sam koniec Jaki wynik pan Typuje?
K: 43:47 Dla Unibaxu
R:Dziekuje bardzo i zycze powodzenia jutro
K:dziekuje
Składy Awizowane:
Unibax Toruń:
1.Chris Holder
2.Darcy Ward
3.Adrian Miedziński
4.Robert Miśkowiak
5.Ryan Sullivan
6.Emil Pulczyński