Adidoss
Do³±czy³: 23 Kwi 2012 Posty: 107
|
Wys³any: Wto Maj 08, 2012 23:12 Temat postu: 1 Runda Enea Ekstraliga |
|
|
HIT ENEA EKSTRALIGA POJEDYNEK CEALUM STAL GORZÓW : UNIBAX TORUÑ
Hit Enea Ekstraligi tak jest nazwany ten pojedynek na który czekaj± wszyscy. Bilety zosta³y wykupione juz od dawna wiec spodziewany jest komplet widzów dla Gosci jest przygotowane 750 wjesciówek które tez zosta³y wykupione. Faworytem tego spotkania bed± Gospodarze ale trzeba pamietaæ ze Torunianie tutaj nie przyjad± na przejaszczke tylko po zwyciestwo.
Wywiad:
R:Redaktor
M:MatWan
R:Jak sie pan Czuje przed Jutrzejszym spotkanie z Unibaxem Toruñ??
M: Po sparingach z Unibaxem czuje siê bardzo dobrze. My¶lê, ¿e moja dru¿yna w przygotowaniach przed sezonowych spisa³a siê bardzo dobrze i nawet w sparingu z Zielon± pokazali klasê, gdzie na trudnym terenie minimalnie przegrali. My¶lê, ¿e jeste¶my faworytami jutrzejszego pojedynku
R:Jaki Tor bedzie przygotowany na jutrzejsze spotkanie co bedzie mog³o decydowaæ o wygranej??
M:Moi zawodnicy udowodnili, ¿e lubi± je¼dziæ na twardym torze. Kochaja tak± walkê, jak± toczyli w ostatnich pojedynkach. My¶lê, ¿e zadecyduje postawa poszczególnych zawodników. Cieszy mnie forma Kasprzaka czy Skóry, gorzej by³o dzi¶ w sparingu z Gollobem i Zmarzlikiem. Ale postawe Tomka mo¿na wyt³umaczyæ przemêczeniem zwi±zanym z GP. Je¶li chodzi o Zmarzlika to ch³opak siê podniesie.
R: Dobrze na sam koniec zapytam: Jaki wynik pan Typuje??
M:Trudno tutaj trafiæ dok³adny wynik. Nie mam pojeci±... mo¿e 53:37
R:Dobrze dziekuje bardzo ; ) za rozmowe i zycze powodzenia jutro ; )
M:Nawzajem
R:Redaktor
K:Kowalik
R: Jutro was czeka Cie¿ki mecz w Gorzowie co pan moze powiedzieæ o tym meczu jutro?
K: Tak to bedzie bardzo trudne spotkanie. My¶le ¿e jako druzyna jeste¶my do niego przygotowani. Bardzo cie¿ko pracowali¶my ostatnio nad technik± startu bo z tego co zauwazy³em ten element bedzie bardzo wazny w gorzowie.
R:Jak ocenia pan forme swoich podopiecznych?
K: Forma jest dobra jak na pocz±tek sezonu bardzo dobrze spisuje sie Ryan Sullivan naprawde juz ustabilizowa³ forme dzieki swoim czestym sparing± nie mam zastrze¿eñ tez do Darcego Warda dobrze je¼dzi naprawde. Robert Mi¶kowiak robi swoje to co doniego nalezy i licze ze jutro te¿ to zrobi. Chris Holder Zaliczy³ s³aby wystep w GP ale widzia³em wiele pozytywnych aspektów w jego je¼dzie co moga sie przydaæ w Gorzowie. Adrian Miedziñski moim zdaniem nie jest w najwyzej formie ale jest w stanie wygrywaæ nawet z Gollobem.
R:Na sam koniec Jaki wynik pan Typuje?
K: 43:47 Dla Unibaxu
R:Dziekuje bardzo i zycze powodzenia jutro
K:dziekuje
Sk³ady Awizowane:
Unibax Toruñ:
1.Chris Holder
2.Darcy Ward
3.Adrian Miedziñski
4.Robert Mi¶kowiak
5.Ryan Sullivan
6.Emil Pulczyñski