Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat |
Autor |
Wiadomo嗆 |
Adidoss
Do陰czy: 23 Kwi 2012 Posty: 107
|
Wys豉ny: Sob Maj 19, 2012 12:37 Temat postu: POLSKA VS RESZTA 名IATA |
|
|
Protas i Walasek za nich Oko albo U豉mek??
Krzysztof Cegielski: Grzegorz 15 to bardzo dobry trener sk豉d Reprezentacji Polski napewno jest mocny ale my郵e ze mog by luki w sk豉dzie co to jazdy pewnych zawodnik闚 mam tu na my郵i Piotra Protasiewicz i Grzegorza Walaska z ca造m szacunkiem do tych zawodnik闚 ale na t chwile my郵e 瞠 nie prezentuj Formy takiej 瞠by rywalizowa w 5 najlepszych zawodnik闚 z Polski. Patrz帷 na wyniki z Ekstraligi chcia豚ym zauwa篡c ze bardzo dobrze je寮zi Sebastian U豉mek moim zdaniem powinien sie znale軼 w sk陰dzie albo Rafa Okoniewski jego ostatnie wyniki na torach mog sie podoba r闚nierz dobry jest Maciej Janowski to mistrz 安iata Junior闚 my郵e 瞠 jako Senior m鏬豚y sobie poradzi spokojnie. Kolejny Zawodnik to Piotr Pawlicki te spisuje sie dobrze aczkolwiek jest to junior niewiem czy udzwignie cie瘸r jaki na nim bedzie spoczywa. My郵e 瞠 Trener Grzegorz15 przemy郵i to i przynajmiej kogo z tej tr鎩ki U豉mek Okoniewki Janowski Wstawi do sk豉du Reprezentacji Polski
Zenon Plech: Sk豉d Reprezentacji Polski jest dobry s to naprawde do鈍iatczeni zawodnicy. Co do ich formy mo積a byc Spokojni o junior闚 Dudek i Pawlicki mocna para naprawde. Tomek i Jarek to nasze filary wiec o nich nie musimy sie martwi. Janusz Ko這dziej ma dobr dyspocyzje co wida w esktralidze. Martwi mnie Piotrek Protasiewicz i Grzesiek Walasek to s do鈍iatczeni zawodnicy ale czy nie lepiej by by這 wystawi U豉mka czy Okoniewskiego kt鏎zy tez maj do鈍iatczenie. Krzysztof Kasprzak o nim tez nie mozemy zapomnie to jest zawodnik kt鏎y tutaj w tym sezonie je寮zi wiec my郵e ze mo積a by by這 wprowadzi pare zmian.
Rafa Okoniewski dla niekt鏎ych to on powinien sie znale軼 w 5 najlepszych |
|
Powr鏒 do g鏎y |
|
|
Reklama
|
Wys豉ny: Sob Maj 19, 2012 12:37 Temat postu: |
|
|
|
|
Powr鏒 do g鏎y |
|
|
Grzegorz15
Do陰czy: 01 Maj 2012 Posty: 84
|
Wys豉ny: Sob Maj 19, 2012 12:50 Temat postu: Polska vs Reszta 安iata |
|
|
Polska vs Reszta 安iata
Ju jutro na stadionie im.Edwarda Jancarza o godz 18.30 odb璠zie si mecz pomi璠zy Polsk i Reszt 安iata.Nasz kadre w tym meczu poprowadzi najbardziej utytu這wany Polski Trener Grzegorz15, za zaraz za nim w tej klasyfikacji MatWan poprowadzi Reszte 安iata. Mecz gwarantuje emocje od 1 biegu do 15. Taki mecz niema faworyta ka盥y mo瞠 wygra - m闚i kapitan Polskiej reprezntacji Tomasz Gollob. Jest to pojedynek najlepszych trener闚 ostatnich lat jaki i zawodnik闚 - dodaje MatWan. Grzegorz15 m闚i - to dla mnie zaszczyt prowadzi prawdopodobnie najlepsz kadre w histori czarnego sportu. Ci篹ko b璠zie doczeka si w najbli窺zych latach tak doskona貫j kadry. Powoli z niej b璠 odchodzi najlepsi zawodnicy tacy jak Gollob , Walasek czy Protasiewicz a nawet Holta. Kto ich zast徙i ? niepe軟oletni zmarzlik , wci捫 m這dzi niedo鈍iadczeni na arenie mi璠zynarodowej Dudek i Janowski. Kto mo瞠 powiedzie 瞠 bracia Pawliccy ale to te za ma這 ile oni b璠 w stanie punkt闚 robi jak jeszcze dojrzej 7 a mo瞠 10. To nadal nie starczy na zast徙ienie Golloba czy Protasa kt鏎zy zdobywaj po 15 i 13 pkt. - zako鎍zy trener Grzegorz15.
Czuj 瞠 to mo瞠 by m鎩 mecz - m闚i Andreas Jonsson. Jestem w dobrej dyspozycji i w takiej mam nadzieje 瞠 zostane do ko鎍a sezonu. My郵e 瞠 mamy mocniejsz kadre od Polski. Znajduje si w niej przecie w swietnej formie Crump , Sullivan ,Hancock czy Sajfudinov. My郵 ze wygramy 50 : 40 - zako鎍zy Szwed.
Cennik Bilet闚 na mecz :
normalny - 25z
ulgowy - 18 z
Rodzinny - 10z (min.4 osoby , max. 6)
|
|
Powr鏒 do g鏎y |
|
|
Grzegorz15
|
Wys豉ny: Sob Maj 19, 2012 13:36 Temat postu: Polska vs Reszta 安iata |
|
|
To ja wiem w jakiej dyspozycji jest Piotrek !
Ostatnio g這郾o m闚i這 si o tym i Piotr Protasiewicz nie powinien znalezdz si w kadrze Polski na mecz z Reszt 安iata. Zacz皻o m闚i 瞠 Grzegorz15 zaczyna faworyzowa zawodnik闚 ze swojego klubu. Ja wiem 瞠 Piotrek jest w dobrej formie przecie ostatnio zaliczy 3 dobre mecz wi璚 nie wiem o co tyle krzyku - m闚i trener reprezentacji.
Co do Walaska jeszcze si zastanowie jednak pr璠zej w jego miejsce pojedzie Maciek Janowski ni Okoniewski czy U豉mek. Jednak nie odbieram szans na jazde w reprezentacji podczas DP. Je瞠li nadal b璠 lepiej jezdzi od Protasa czy Walaska. To owszem pojad w reprezentacji ale narazie jeszcze musz mi udowodni 瞠 s w dobrej dyspozycji.
Walasek - musi walczy o pozostanie w kadrze narodowej.
Protasiewicz - nie tykalny jak narazie je郵i chodzi o jazde w reperezentacji.
Janowski - G堯wny kandydat do zast徙ienia Walaska w kadrze.
|
|
Powr鏒 do g鏎y |
|
|
Grzegorz15
|
Wys豉ny: Nie Maj 20, 2012 15:26 Temat postu: Falubaz Zielona G鏎a |
|
|
Grzegorz15 powiedzia 瞠 Janowski pojedzie za Walaska!. Protasiewicz popiera decyzje trenera !.
Grzegorz15 przekaza swojemu zawodnikowi 瞠 to nie jego by造 kolega z zespo逝 pojedzie w meczu z Reszt 安iata a m這dy Maciej Janowski. Maciek jest w 鈍ietnej formie i zas逝guje na t szanse - m闚i Protasiewicz. Jak ju od dawna wiadomo Grzegorz15 nie przepada zbytni za zawodnikiem PGE Marmy Rzesz闚. Jednak to powo豉nie mia這 by pojednaniem tych 2 pan闚. Ale jak si okaza這 Grzegorz 15 nie jest zadowolony z jego formy i postanowi odsun望 go na jaki czas od kadry narodowej.
T decyzje Grzegorz15 popiera tak瞠 Zenon Plech, kt鏎y m闚i 瞠 na obecn chwile to Janowski bije na g這we Walaska. Przed Walaskiem s jeszcze 3 inni kandydaci do jazdy w reprezentacji, ta cy jak Kasprzak , Okoniewski i U豉mek. Zastanawiam si r闚nie czy w lepszej formie nie jest Holta- M闚i Zenon Plech.
Pami皻ajmy 瞠 dzisiaj PGE Marma Rzesz闚 dzi zmierzy si z Falubazem. Wi璚 Walasek b璠zie mia jeszcze ostatni szanse aby udowodni trenerowi 瞠 jest godzien jazdy w kadrze. |
|
Powr鏒 do g鏎y |
|
|
winkers
Do陰czy: 08 Lip 2022 Posty: 342369
|
|
Powr鏒 do g鏎y |
|
|
winkers